Kassamedewerker

Handel en dienstverlening

  • Almere

De kassa is veel meer dan de plek waar klanten afrekenen. Juist het persoonlijke contact bepaalt met welk gevoel ze de winkel uitgaan. Daarin speel jij een hoofdrol. Jouw enthousiasme geeft klanten een glimlach op hun gezicht. Je bent het visitekaartje van de winkel! Natuurlijk werk je zorgvuldig en gestructureerd. Je bent immers de hele dag met geldzaken bezig.

Opleidingen

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels speciale opleidingen werken we stap voor stap samen naar jou ideale baan toe. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Hoe gaat het opleidingstraject?

Als kassamedewerker werk je vooral in supermarkten. Verder kun je aan de slag in diverse andere winkels zoals doe-het-zelfzaken en theaters tot tuincentra en bioscopen. Jouw taak? Producten afrekenen en de betaling van je klanten ontvangen. Je ondersteunt de winkelier bij vragen en zorgt ervoor dat de rijen niet te lang worden.

Hoe verder?

Nadat je deze opleiding hebt afgerond ben je een stap dichterbij je nieuwe job. Heb je toch nog vragen of wil je meer weten over deze opleiding? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Contact opnemen

Wat kun je na de opleiding?

Eventueel kun je door een interne opleiding te volgen doorgroeien in de detailhandel, bijvoorbeeld tot hoofdcaissière, medewerker klantenservice, teamleider of filiaalmanager. Ook zou je de training Budgetteren en geldbeheer kunnen volgen om beter te worden met geldzaken.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de opleiding kun je je hiernaast inschrijven. Vul je gegevens en selecteer een datum. Wij zullen dan binnenkort contact met je opnemen.

Ik heb een vraag

Meld je aan voor de opleiding

Stapsgewijs werken we samen naar een nieuwe uitdaging

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels een planmatige aanpak werken we stap voor stap samen naar jouw ideale baan toe.