Kok

Toerisme, recreatie en horeca

  • Almere

Hou jij van koken? Vind je het leuk om je fantasie te gebruiken in de keuken? Meld je dan aan voor de opleiding Kok. Als professioneel kok heb je veel kennis over allerlei gerechten en technieken. Je kunt goed met mensen omgaan en onder tijdsdruk werken. Je verwent gasten met een zelfgemaakte maaltijd tijdens een avondje uit.

Opleidingen

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels speciale opleidingen werken we stap voor stap samen naar jou ideale baan toe. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Hoe gaat het opleidingstraject?

Tijdens deze opleiding ga je verschillende dingen leren zoals, snij- en bereidingstechnieken. Je gaat leren werken met verse producten, waar ze vandaan komen en wat je er mee kunt. Verder leer je het bereiden van verschillende gerechten zoals salades, marinades en dressings, koude en warme voor- en nagerechten, soepen, vlees en vis, schaal- en schelpdieren, groenten en compotes.

Hoe verder?

Nadat je deze opleiding hebt afgerond ben je een stap dichterbij je nieuwe job. Heb je toch nog vragen of wil je meer weten over deze opleiding? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Contact opnemen

Wat kun je na de opleiding?

Na de opleiding kan je aan de slag in de horeca of in de keuken van een grote organisatie. Dit kan zijn bij diverse horeca zaken maar ook bij restaurants. Je bereidt à la minute gerechten, maar werkt ook met voorbewerkte producten. De technieken die je in deze opleiding hebt geleerd zijn van belang tijdens de uitvoering van je werkzaamheden in de keuken.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de opleiding kun je je hiernaast inschrijven. Vul je gegevens en selecteer een datum. Wij zullen dan binnenkort contact met je opnemen.

Ik heb een vraag

Meld je aan voor de opleiding

Stapsgewijs werken we samen naar een nieuwe uitdaging

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels een planmatige aanpak werken we stap voor stap samen naar jouw ideale baan toe.