Stukadoor

Techniek, productie en bouw

  • Almere

Als Stukadoor voer je gangbaar stukadoorswerk uit. Je werkt als Stukadoor zowel binnen als buiten aan wanden, plafonds en gevels. Naast de weeromstandigheden waarmee je rekening moet houden werk je ook regelmatig op hoogte. Je moet tijdens je werkzaamheden dan ook denken aan regelgeving op het gebied van arbo, veiligheid en milieu.

Opleidingen

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels speciale opleidingen werken we stap voor stap samen naar jou ideale baan toe. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Hoe gaat het opleidingstraject?

Tijdens de opleiding tot stukadoor leer je werken met verschillende materialen, zoals: gips (pleister) en specie. Je krijgt inzicht in de verschillende technieken en leert om te gaan met de gereedschappen en apparaten die je hierbij nodig hebt. Je leert de technieken van het stukadoren. Je leert hoe je de ondergrond kunt behandelen, zodat het stucwerk mooi blijft zitten en lang mee zal gaan.

Hoe verder?

Nadat je deze opleiding hebt afgerond ben je een stap dichterbij je nieuwe job. Heb je toch nog vragen of wil je meer weten over deze opleiding? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Contact opnemen

Wat kun je na de opleiding?

Er is genoeg werk te vinden als stukadoor. Zowel als werknemer en als zelfstandig ondernemer is er veel vraag naar stukadoors die met passie en kennis mooi werk kunnen maken. Je kunt jaren doorleren en vooral veel ‘meters maken’ om steeds beter te worden. Je kan bijvoorbeeld werken als gezelstukadoor. Als gezel stukadoor breng je allerlei soorten pleisterwerk en isolatiemateriaal aan (ook op buitengevels) en kun je lijstwerk en ornamenten maken/verwerken. Ook decoratief pleisterwerk komt tijdens de opleiding ruimschoots aan bod. Ook kan je als Restauratiestukadoor werken, De opleiding tot Restauratiestukadoor is een praktijkopleiding, bedoeld voor stukadoors die met decoratieve en restauratietechnieken bezig willen zijn en zich tot het hoogste niveau van vakmanschap willen ontplooien.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de opleiding kun je je hiernaast inschrijven. Vul je gegevens en selecteer een datum. Wij zullen dan binnenkort contact met je opnemen.

Ik heb een vraag

Meld je aan voor de opleiding

Stapsgewijs werken we samen naar een nieuwe uitdaging

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels een planmatige aanpak werken we stap voor stap samen naar jouw ideale baan toe.