Vakbekwame timmerman

Techniek, productie en bouw

  • Almere

Als vakbekwaam timmerman weet je hoe je een bouwwerk uitzet. En hoe je profielen stelt voor een metselaar. Je kunt balklagen, vloeren, plafonds en betimmeringen aanbrengen. Maar ook kozijnen, ramen, deuren en trappen maken. Want je leest zelfstandig tekeningen, kunt goed overweg met allerlei gereedschap, hebt materialenkennis en verstand van houtconstructies.

Opleidingen

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels speciale opleidingen werken we stap voor stap samen naar jou ideale baan toe. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Hoe gaat het opleidingstraject?

Tijdens de opleiding leer je niet alleen welke materialen, machines en gereedschappen een timmerman binnen zijn werkzaamheden gebruikt. Als basis leer jij alle houtsoorten kennen en wat hiervoor nodig is om deze te bewerken. Je leert de materialen toepassen en krijgt onderwijs in het lezen van tekeningen om deze te kunnen vertalen naar je werk.

Hoe verder?

Nadat je deze opleiding hebt afgerond ben je een stap dichterbij je nieuwe job. Heb je toch nog vragen of wil je meer weten over deze opleiding? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Contact opnemen

Wat kun je na de opleiding?

Met je diploma Timmerman (niveau 2) kun je doorstromen naar de opleiding Allround Timmerman (niveau 3). Heb je al je timmermansopleidingen gedaan? Dan kun je als zelfstandig timmerman aan de slag. Daarna kun je nog verder leren, om op kantoor of in de buitendienst aan de slag te gaan.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de opleiding kun je je hiernaast inschrijven. Vul je gegevens en selecteer een datum. Wij zullen dan binnenkort contact met je opnemen.

Ik heb een vraag

Meld je aan voor de opleiding

Stapsgewijs werken we samen naar een nieuwe uitdaging

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels een planmatige aanpak werken we stap voor stap samen naar jouw ideale baan toe.