Stichting Prometheus gaat samenwerken met Rataplan

Stichting Prometheus en kringloopwinkel Rataplan in Almere-Haven slaan de handen ineen om onze kandidaten werkfit te krijgen en verder te helpen in hun loopbaan.

Kringloopwinkel RataPlan

De stap naar volledig betaald werk is niet voor iedereen eenvoudig. Daarom heeft Stichting Prometheus het eigen Klusloket. Hier kunnen kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt die werk zoeken stap voor stap werkfit worden. Zo kunnen zij de stap zetten naar een mooie werkgever.

Alleen: niet iedereen is een klusser. Daarom zijn wij doorlopend op zoek naar partners met wie wij gezamenlijk onze doelen kunnen bereiken. Wij vinden het dan ook heel fijn om aan te kunnen kondigen dat wij gaan samenwerken met Kringloopwinkel RataPlan in Almere-Haven.

RataPlan heeft affiniteit en ervaring met de doelgroep van Stichting Prometheus: mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Dit betekent dat wij onze kandidaten naast ons eigen Klusloket nog een nieuwe plek kunnen bieden om als vrijwilliger (met een keurige vrijwilligersvergoeding) aan het werk te gaan. Dit is niet zomaar vrijwilligerswerk: bij RataPlan leren kandidaten essentiële skills die zij nodig hebben en kunnen gebruiken in een toekomstige baan. Daarnaast kijken we gezamenlijk naar de optimale begeleiding van iedere kandidaat. Bij RataPlan kunnen kandidaten ervaring opdoen in de winkel, het magazijn, de goederen ophaaldienst en horeca. Natuurlijk krijgen kandidaten ook begeleiding bij het werken aan onmisbare vaardigheden als werken in een team, het dragen van verantwoordelijkheden en het houden aan afspraken 

Ook kandidaten met een dagbestedingsindicatie of een werkstraf kunnen in deze samenwerking aan de slag.

Neem contact met ons op

3 + 2 =