Budgetteren en geldbeheer

Informatie over deze training

  • Almere

Bij de training budgetteren en geldbeheer gaan wij je trainen om meer inzicht en overzicht te hebben op jouw financiën. je krijgt meer grip op je inkomsten, je uitgaven en op het sparen.

Ook zullen we je leren hoe je een goede en overzichtelijke administratie kunt aanleggen.Want zonder een degelijke administratie is het bijna onmogelijk om financieel overzicht te behouden.

Trainingen

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels speciale trainingen werken we stap voor stap samen naar jou ideale baan toe. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Hoe gaat het trainingstraject?

Het trainingstraject heeft verschillende modules waarin wij de basistechnieken trainen in het bijhouden van een overzicht van inkomsten en uitgaven. De training is altijd in groepsverband verdeeld over meerdere bijeenkomsten. Je krijgt ook huiswerk mee om thuis te oefenen.

Hoe verder?

Nadat je deze training hebt afgerond ben je een stap dichterbij je nieuwe job. Heb je toch nog vragen of wil je meer weten over deze training? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Contact opnemen

Wat kun je na de training?

Na de training ben je in staat om een simpel huishoudboekje bij te houden. Je weet hoe je moet inloggen via Digid en andere tools van de overheid om je financiële zaken te regelen. Je krijgt informatie over organisaties die je verder kunnen helpen in het organiseren van je financiën als er bijvoorbeeld sprake is van wat complexere zaken zoals de WSNP, de wet schuldhulp natuurlijke personen.
De training bestaat uit 6 cursusdagen

Aanmelden

Om je aan te melden voor de training kun je je hiernaast inschrijven. Vul je gegevens en selecteer een datum. Wij zullen dan binnenkort contact met je opnemen.

Ik heb een vraag

Meld je aan voor de training

Stapsgewijs werken we samen naar een nieuwe uitdaging

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels een planmatige aanpak werken we stap voor stap samen naar jouw ideale baan toe.