Computervaardigheden

Informatie over deze training

  • Almere

U maakt kennis met de computer

U leert werken met de muis en het toetsenbord

U leert mappen maken

U leert een gebruikersaccount aan te maken

U leert om te gaan met Windows en Windows Explorer / Google Chrome / Google Cloud

U leert hoe u een brief kan opstellen in Microsoft Word

Trainingen

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels speciale trainingen werken we stap voor stap samen naar jou ideale baan toe. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Hoe gaat het trainingstraject?

Computervaardigheden wordt in groepsverband gegeven en bestaan uit verschillende modules. Je krijgt huiswerk mee om thuis te oefenen. Het is belangrijk om de beschikking te hebben over een laptop.

Hoe verder?

Nadat je deze training hebt afgerond ben je een stap dichterbij je nieuwe job. Heb je toch nog vragen of wil je meer weten over deze training? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Contact opnemen

Wat kun je na de training?

Na deze training ben je in staat om een mail op te maken en deze te versturen. Je kan een brief in Word maken, opslaan, uitprinten en opsturen via de mail. Je leert eenvoudige overzichten en opsommingen te maken in Excel. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten

Aanmelden

Om je aan te melden voor de training kun je je hiernaast inschrijven. Vul je gegevens en selecteer een datum. Wij zullen dan binnenkort contact met je opnemen.

Ik heb een vraag

Meld je aan voor de training

Stapsgewijs werken we samen naar een nieuwe uitdaging

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels een planmatige aanpak werken we stap voor stap samen naar jouw ideale baan toe.