Sociale vaardigheden

Informatie over deze training

  • Almere

Sociale vaardigheidstraining richt zich op het verbeteren van je sociale vaardigheden. Tijdens de bijeenkomsten krijg je tips hoe om te gaan met veel voorkomende situaties. Bijvoorbeeld een kennismaking, of ergens je mening over geven. Daarna worden oefeningen gedaan om het geleerde in praktijk te brengen.

Trainingen

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels speciale trainingen werken we stap voor stap samen naar jou ideale baan toe. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Hoe gaat het trainingstraject?

Het trainingstraject sociale vaardigheden wordt in groepsverband gegeven. We proberen niet al te grote groepen te maken, 6 tot 8 personen. Deze training is interactief. Er wordt van de deelnemers gevraagd om actief te participeren. Er komen veel oefeningen in de training voor en we doen ook aan rollenspellen.

Hoe verder?

Nadat je deze training hebt afgerond ben je een stap dichterbij je nieuwe job. Heb je toch nog vragen of wil je meer weten over deze training? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Contact opnemen

Wat kun je na de training?

Na deze training heb je meer zelfkennis, je kan een sollicitatie-pitch geven , je weet een behoorlijke CV te maken, een eenvoudige sollicitatiebrief schrijven. Je kan pro-actief bedrijven benaderen en begrijp je de structuur van een sollicitatiegesprek. Je leert luisteren en positief inspelen op vragen van de interviewer.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de training kun je je hiernaast inschrijven. Vul je gegevens en selecteer een datum. Wij zullen dan binnenkort contact met je opnemen.

Ik heb een vraag

Meld je aan voor de training

Stapsgewijs werken we samen naar een nieuwe uitdaging

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels een planmatige aanpak werken we stap voor stap samen naar jouw ideale baan toe.