Sollicitatievaardigheden

Informatie over deze training

  • Almere

Als sollicitant moet je jezelf positief onderscheiden van andere sollicitanten. Hierdoor vergroot je je kans op de baan die jij graag zou willen doen.

Trainingen

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels speciale trainingen werken we stap voor stap samen naar jou ideale baan toe. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Hoe gaat het trainingstraject?

De sollicitatietraining is een groepstraining, waarbij je werkt aan je sollicitatievaardigheden. In de training leren wij je:

  • Houding en gedrag tijdens het gesprek
  • Kleding en voorkomen
  • Taalgebruik tijdens het gesprek
  • Hoe stel je een CV op?
  • Stressbestendigheid tijdens het gesprek

Hoe verder?

Nadat je deze training hebt afgerond ben je een stap dichterbij je nieuwe job. Heb je toch nog vragen of wil je meer weten over deze training? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Contact opnemen

Wat kun je na de training?

Aan het einde van de training heb je meer zelfkennis, je kan een sollicitatie-pitch geven , je weet een behoorlijke CV te maken, een eenvoudige sollicitatiebrief schrijven. Je kan pro-actief bedrijven benaderen en begrijp je de structuur van een sollicitatiegesprek. Je leert luisteren en positief inspelen op vragen van de interviewer.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de training kun je je hiernaast inschrijven. Vul je gegevens en selecteer een datum. Wij zullen dan binnenkort contact met je opnemen.

Ik heb een vraag

Meld je aan voor de training

Stapsgewijs werken we samen naar een nieuwe uitdaging

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels een planmatige aanpak werken we stap voor stap samen naar jouw ideale baan toe.