Opleiding en direct werken in de bouw, meld je aan!

Heb je interesse om aan de slag te gaan in de bouw? Dit is je kans. Laat je opleiden tot professional in de bouw en ga direct aan de slag met een startsalaris van minimaal € 2.200 bruto per maand.

Word professional in de bouw bij een gerenommeerd bedrijf

Stichting Prometheus is op zoek naar kandidaten die aan de slag willen in de bouw. Niet zomaar: wij bieden plekken bij een gerenommeerde opleider en de grootste bouwbedrijven van Nederland. Voor iedereen die ooit overwogen heeft om in de bouw aan de slag te gaan en die écht werk wil maken van een mooie loopbaan met toekomstperspectief en mogelijkheden is dit de ideale kans.

Wat zijn de mogelijkheden?

Momenteel bieden wij de onderstaande opleidingen inclusief direct betaald werk aan:

MBO 2 – Betontimmerman (informatievideo)
MBO 3 – Betontimmerman (informatievideo)
MBO 4 – Voorman / assistent uitvoerder (informatievideo)
HBO AD Civiele techniek (informatievideo)
HBO Bachelor Civiele Techniek

Het zijn leer/werktrajecten dus je gaat meteen aan de slag. Dat betekent dat je ook direct gaat verdienen. Je kunt rekenen op een mooi startsalaris van € 2.200 per maand en na het afronden van je opleiding kom je te werken bij een gerenommeerd bouwbedrijf in jouw regio.

Beschik je al over een MBO 3 of MBO 4 vooropleiding, dan kom je in aanmerking voor een verkort traject en kun je zelfs rekenen op een startsalaris van € 2.700 bruto per maand.

Gratis accommodatie tijdens je opleiding

De opleiding vindt plaats in regio Den Bosch. Het is dus een pré als je in het bezit bent van een rijbewijs. Tijdens opleidingsdagen maak je gratis gebruik van accommodatie inclusief avondmaaltijden in een hotel nabij de opleidingslocatie. 

Interesse? Neem contact met ons op

Wil jij op de perfecte manier beginnen aan een loopbaan in de bouw? Neem dan contact met ons op. Reageer op deze mail of stuur een mail naar mitchell@stichtingprometheus.nl.

Werken in de bouw

Stapsgewijs werken we samen naar een nieuwe uitdaging

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels een planmatige aanpak werken we stap voor stap samen naar jouw ideale baan toe.