MVO

Stichting Prometheus wil samen met het bedrijfsleven invulling geven aan het realiseren van MVO doelstellingen.

Prometheus hanteert richtlijnen en procedures om op personele inzetbaarheid samen met het bedrijf gericht de integratie van MVO soepel in de bedrijfsvoering door te voeren. Denk daarbij aan arbeidskapitaal. Duurzaam bedrijfsvoering in samenhang met gerichte maatschappelijke verantwoording. Onze consultans kunnen bedrijven hierin adviseren.

Op arbeidsvermogend vlak hebben wij erkende jobcoach(en) ter beschikking die zowel de bedrijfsbelangen alsmede de individuele trajecten kunnen begeleiden.

Arbeidskapitaal

Veelal uw grootste waarde binnen uw organisatie. Hoe zorgt u ervoor dat u een divers human resource beleid voert waarbij u overzicht houdt met de wensen en doorgroeimogelijkheden van uw werknemer binnen uw organisatie?

Het inzetten van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt vergt kennis en gestructureerde richtlijnen hoe deze kwetsbare groep volledig tot zijn recht te laten komen binnen uw organisatie. Graag gaan wij hierover met u in gesprek om uw organisatie hiermee te versterken en te ondersteunen.

Hieronder tref je een aantal voorbeelden van MVO bedrijven:

https://bedrijvenmonitor.info/bedrijven-per-plaats/flevoland/bedrijven-in-almere?page=5

https://www.reimert-almere.nl/duurzaamheid/?p=989 : Reimert Groep ( Bouw en infra)

Geef mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een baan

Werk vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, al helemaal niet als je bijvoorbeeld door omstandigheden een tijdje uit de roulatie bent. Middels een planmatige aanpak begeleiden we deze mensen naar een baan toe.